#Van mij mag de radio uit

#Kijkje in mijn wereld van systemisch coach

Een kijkje in mijn wereld van systemisch coach 🌟, waar ik hoog gevoelige vrouwen van 45+ jaar en ouder help om hun innerlijke kracht te ontdekken en omarmen πŸ’ͺ. Wat mijn begeleiding/coaching uniek maakt? Mijn trouwe viervoeter 🐾 is een super co-coach, maar het is helemaal top als je je eigen hond mee kunt nemen πŸ•. Samen werken we op het strand 🌊 of in de prachtige natuur 🌳, wat een perfecte setting is voor persoonlijke groei en reflectie 🌼.

Waarom hoog gevoeligheid omarmen?

Ik weet dat hoog gevoeligheid (HSP) zowel een zegen als een uitdaging kan zijn 🎁. Als HSP ben je waarschijnlijk gevoelig voor prikkels πŸ”Š, emoties van anderen ❀️, en heb je een diepgaand gevoel van empathie πŸ€—. Dit kan een enorme uitdaging zijn, vooral als je je werk moet doen in omstandigheden waar je doodmoe van wordt πŸ˜“. Maar het is ook een prachtige gave 🌟. Het doel van mijn begeleiding/coaching is om je te helpen omgaan met jouw hoog gevoeligheid, zodat je HSP matcht met je werk πŸ’Ό en je energie overhoudt voor alle leuke dingen die je na je werk wilt doen πŸŽ‰.

Coaching met de natuur als jouw b(h)ondgenoot

De natuur biedt een rustgevende en helende omgeving 🌿 die perfect is voor zelfreflectie en persoonlijke groei 🌱. Wandelen op het strand of in het bos helpt om je gedachten te ordenen en je zintuigen te kalmeren 🧘. Je spanning glijdt van je af 🌊. De rustgevende geluiden van de golven of het gefluit van vogels 🐦 kunnen je helpen om in het moment te zijn en je meer verbonden te voelen met jezelf πŸ€—, zodat je je gedachten makkelijker onder woorden kunt brengen πŸ—£οΈ.

De magie van honden in coachingπŸ•
Mijn hond (of die van jou) speelt een speciale rol in de sessies 🐢. Honden hebben een uniek vermogen om ons te kalmeren 🧘‍♀️ en ons een gevoel van veiligheid en onvoorwaardelijke liefde te geven πŸ’–. Hun aanwezigheid helpt je om je meer open te stellen en je emoties te uiten 😊. Samen met de hond onderzoeken we jouw uitdagingen en gaan we aan de slag, zodat je je hoog gevoeligheid kunt omarmen en gebruiken als kracht in je werk en leven πŸ’ͺ.

Hoe ziet een systemische sessie eruit?

Tijdens een sessie wandelen we samen met de hond op het strand of door het bos 🌲. We praten over wat jou bezighoudt, waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken 🎯. We doen een systemische sessie die aan het licht zal brengen wat er bij jou onderhuids speelt. De aanwezigheid van een hond helpt om de sessie luchtig en ontspannen te houden, en zijn speelse energie brengt vaak nieuwe inzichten naar boven πŸ’‘. Elke sessie is afgestemd op jouw behoeften en doelen, zodat je je veilig en ondersteund voelt πŸ€—.

Waarom dit zo belangrijk is voor vrouwen van 45+

In deze fase van het leven zijn er veel veranderingen πŸ”„: je kinderen worden volwassen, misschien wil je wel van carrière veranderen πŸ›€ ; voel je een bepaald gemis, of besef je dat het hoog tijd is voor reflectie en nieuwe doelen stellen 🧭. Voor hoog gevoelige vrouwen kunnen deze veranderingen extra intens zijn πŸŒͺ️. Mijn begeleiding helpt je om door deze veranderingen te navigeren en je hoog gevoeligheid in te zetten als krachtbron voor persoonlijke groei en welzijn. Op je werk en privé🌟

Ben je klaar voor reflectie en nieuwe inzichten?

Als je klaar bent om inzicht te krijgen hoe je jouw hoog gevoeligheid kunt aannemen en als kwaliteit kunt inzetten op je werk en privé dan nodig ik je van harte uit voor een voor een systemische 1 op 1 sessie met mij en jouw hond 🐾. Samen werken we aan jouw persoonlijke groei en welzijn, in de rustgevende omgeving van de natuur🌳.
Heb je geen hond of wil je liever zonder hond? Dat kan natuurlijk ookπŸ™‚

Stuur me een berichtje πŸ“© via het contactformulier voor een gratis kennismakingsgesprek of om een sessie te boeken πŸ“†. Ik kijk ernaar uit om met je te werken en je te helpen jouw innerlijke kracht te ontdekken 🌟

Lees meer »

#Van mij mag de radio uit

Van mij mag de radio uit tijdens mijn werk!

Gelukkig staat de radio weer wat zachter. Mijn collega's hebben ingegrepen en de radio wordt naar een volume gedraaid dat voor de gemiddelde collega goed te doen is tijdens het werk. Die nieuwe collega wilde hem nog harder maar dat was iedereen kennelijk te gortig. En ik ben zoals gewoonlijk degene die het over de top wil die wil eigenlijk helemaal geen radio.

En ik weet zeker dat je dat herkent want een radio tijdens je werk is extra prikkels; verhalen die in je oor worden getoeterd; dj’s die er tussen door praten dat kunnen jij en ik helemaal niet hebben tijdens het werk. Sinds ik weet dat ik hooggevoelig ben, accepteer ik dat ook van mezelf. Zodanig dat ik niet eens meer werk in de ruimte waar die radio aan staat en dat klinkt jou waarschijnlijk als muziek in de oren 😊 in je vrije tijd πŸ˜‰ niet in je werk.

Maar het is echt waar, sinds ik weet dat ik hooggevoelig ben en mijn HSP-’eisen’ bij mijn werkgever heb kunnen neerleggen, heb ik een eigen kamer. Heb ik een eigen plek waar ik de deur dicht kan doen en met dit volume hoor ik de radio dan ook niet meer. Mijn eigen bubbel waarin ik me heerlijk kan concentreren op mijn werk. Hetzelfde werk wat ik ooit deed in zo’n gehorige ruimte waar ik helemaal gek werd en het werk nauwelijks af kreeg.  En nu? Deur dicht, lekker doorstomen en de kwaliteit van mijn werk is beter en vooral ik heb zoveel energie over die ik voorheen kwijt was met het blokken van al dat geluid. Met het managen van mijn eigen irritatie over alles wat collega's zeiden wat er nog meer was.

En de situatie die ik heb is niet persé voor jou ook mogelijk. Hangt natuurlijk ook af van je baas en ik heb een goeie. Maar ik weet 100% zeker dat je een heel eind in de richting kunt komen met anders er zelf in staan, dat is ook wat ik gedaan heb. En op een andere manier aangeven wat jij dan nodig hebt. Maar daarvoor moet je eerst weten wat jouw HSP nou allemaal teweeg brengt. Dat het niet stom, overgevoelig en zeurderig is dat jij die radio niet kunt hebben maar dat dat gewoon is wie je bent. En dat dat in de weg staat van het leven van jouw kwaliteiten en als je dat wel doet heeft de werkgever daar natuurlijk ook baat bij.

Als je nu denkt, ooh doe mij een omgeving waar de radio niet alleen zachter staat maar gewoon helemaal uit is. Doe mij een werkdag zoals die van jou, Caren. Neem dan even contact op. Ik weet hoe ik het voor elkaar gebokst heb, maar ik weet ook wat jij te doen hebt om het in jouw leven ook mogelijk te maken. En ik weet zeker, daar ben jij wel nieuwsgierig naar toch?  Zullen we koffie doen? Ik ben gek op koffie, jij ook?

Lees meer »

#Hoe zorg jij als sensitieve vrouw voor jezelf?

Hoe zorg jij als sensitieve vrouw voor jezelf

Ervaar je ook zoveel intense prikkels en voel je je vermoeid door de wirwar aan emoties? Soms lijkt het alsof je te veel voelt, te veel ziet en te veel hoort. Maar jij bent in staat om de nuances van het leven te zien, de schoonheid te vangen die anderen misschien over het hoofd zien. Dat is een prachtige kwaliteit die weinig mensen echt begrijpen.

Er is niets mis met jou

Misschien denk je nu hetzelfde als wat ik jarenlang dacht. Hooggevoeligheid is waardeloos! Was ik maar zoals iedereen. Ja, het kan soms moeilijk zijn om overweldigd te worden door externe prikkels. Maar dat betekent niet dat er iets mis met jou is. Het betekent simpelweg dat je gevoelige zintuigen rust en vrede nodig hebben. Het betekent dat je tijd voor jezelf moet nemen om je batterij op te laden en in contact te komen met je innerlijke wereld. Je hart staat open voor de wereld om je heen, en dat is iets om te koesteren, niet om over te balen. Durf jezelf toe te staan om te zijn wie je bent, met al je gevoeligheden en intensiteiten.

Creëer rust en ruimte in je leven

In een wereld die continue draait om drukte, geluiden en constante afleiding is het begrijpelijk dat je overprikkeld raakt. Maar juist in jezelf ligt de bron van je kracht. Leer jezelf kennen, ontdek wat je kalmeert en energie geeft. Maak van je huis een oase van rust en richt het in op een manier die kalmerend en rustgevend voor je is. Geef jezelf toestemming om te rusten, op te laden en jezelf te verwennen. Ontdek wat jouw persoonlijke manieren van opladen zijn en neem daar tijd voor. Of het nu een ontspannend bad is, een meditatiesessie, even achterover leunen met een goed boek of gewoon tijd voor jezelf nemen. En zoek naar mensen die je begrijpen en accepteren zoals je bent. Zoek steun bij gelijkgestemde mensen die je energie kunnen geven in plaats van op te slokken.

Leer grenzen stellen

Leer nee te zeggen, zelfs als je voelt dat je aan de verwachtingen van anderen moet voldoen. Je hoeft je tijd en energie niet weg te geven als het je alleen maar overweldigt. Stel gezonde grenzen en wees selectief in wat je wel en niet toelaat in je leven. Het is niet egoïstisch om jezelf te beschermen tegen overprikkeling. Het is een daad van zelfliefde en zelfrespect om nee te zeggen als je het gevoel hebt dat je te veel belast wordt. Geef jezelf toestemming om jezelf op de eerste plaats te zetten.

Wees mild voor jezelf

Je bent misschien vaak streng voor jezelf, maar wees juist mild en begripvol. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar onthoud dat je altijd veerkrachtig genoeg bent om ermee om te gaan. Weet dat je sensitiviteit een kracht is waarop je kunt vertrouwen.

Je bent niet alleen

Dus, lieve sensitieve vrouw, onthoud dat je niet alleen bent. Er zijn anderen zoals jij, die dezelfde golven van emoties en prikkels ervaren. Je bent uniek en prachtig. Laat niemand, inclusief jezelf, je iets anders vertellen. Hoewel sensitiviteit een uitdaging kan zijn, heb je ook de mogelijkheid om een verschil te maken in deze wereld. Leer, net zoals ik, je sensitiviteit te accepteren en sta open voor de magie die het met zich meebrengt.

Ondersteuning bij self-care

Vind je het moeilijk om sensitief te zijn in deze hectische wereld en lukt het je niet om rust in je leven te vinden? Durf je je grens niet aan te geven of weet je eigenlijk niet waar je grens ligt? Heb je behoefte aan ondersteuning bij self-care als sensitieve vrouw? Vul dan je hieronder je gegevens in dan neem ik contact met je op voor een gratis gesprek waarin ik je graag vertel hoe jij ook dit kunt bereiken.

 

Lees meer »

#Ik loop vast in mijn werk

En ze barst in huilen uit en verontschuldigt zich gelijk. Sorry hoor maar ik weet ook niet waarom dit gebeurd, zegt ze tijdens de voorstelronde bij de opleiding Intuïtieve ontwikkeling. Mijn baas heeft me al een keer gewaarschuwd dat ze niet tevreden over me zijn. Ik werk niet snel genoeg, en bij ons op kantoor gaan er ontzettend veel klantendossiers doorheen per dag. Ik doe ontzettend mijn best maar ik ben bang dat het toch weer verkeerd gaat. En mijn collega's... ze doen alsof ze me steunen, maar ik weet dat ze achter mijn rug klagen over mijn werktempo en me uitlachen omdat ze me raar vinden. Dus stort ik me op het ene klantendossier na het andere en vermijd ik contact met m'n collega's, maar ik voel me de hele tijd gespannen.

Bang om haar baan te verliezen

Ze sport en wandelt veel om wat rust in haar hoofd te krijgen maar het helpt allemaal niet en ze begrijpt niet waarom haar dit telkens overkomt. Al vaak genoeg is ze er achter gekomen dat haar voorgevoel achteraf helemaal juist was en dat ze niet op haar collega’s hoeft te rekenen. Straks verlies ik weer mijn baan, eindigt ze haar verhaal.

Je perfectionisme zit je in de weg

Ik zit naast haar in de kring en begrijp heel goed hoe zij zich voelt. Ook ik heb me jarenlang niet veilig gevoeld op mijn werk en dat heeft grote impact gehad op mijn gezondheid. Zeker als het je maar niet lukt om je werk in hetzelfde tempo te doen als je collega’s en je weet dat ze daar over roddelen. Je doet je best maar je vindt kwaliteit nu eenmaal belangrijker dan kwantiteit want dat is nu eenmaal je aard als hooggevoelige vrouw. En als jij net zo sensitief bent als ik, begrijp je precies wat ik bedoel. En, natuurlijk baal je daarvan want je wilt natuurlijk niet het buitenbeetje zijn maar dat perfectionisme zit je gewoon in de weg.

Perfectionisme hoort bij hoogsensitiviteit

Sinds ik er achter ben dat ik hoogsensitief ben en weet dat perfectionisme daar bij hoort, lukt het mij veel beter om alles een stuk relaxter aan te pakken. Niet meer eindeloos blijven verbeteren, maar goed is nu eindelijk goed genoeg voor mij. En dat is niet alleen fijn voor mij, maar de verstandhouding met mijn collega’s is daardoor enorm verbeterd en is het een stuk gezelliger met elkaar. En als bonus hou ik daardoor veel meer energie over aan het einde van mijn werkdag.

Hoog sensitiviteit heeft ook voordelen

Het heeft wel even geduurd voor ik dat hoog sensitief-zijn echt kon accepteren want ik had daar zelf best een vooroordeel over en die was niet echt positief. Maar nadat ik me erin ging verdiepen en alle puzzelstukjes in elkaar vielen, lukte het ineens heel goed en zie er nu ook de voordelen van in. Zo wist ik gelijk dat de dame naast mij ook hoog sensitief was en dat ik haar heel goed zou kunnen helpen met haar vastlopen, zoals ik al meer vrouwen met hun last van hoog gevoeligheid heb geholpen.

Zit jij ook vast door je perfectionisme en vraag je je af of je misschien hoog sensitief bent? Geef me dan gerust een belletje voor een gratis gesprek waarin ik je er meer over kan vertellen. Klik op de link: https://lekkerwerkenmethsp.nl/contact

Lees meer »

#Rust vinden in de natuur

Als kind vond ik het heerlijk om buiten te zijn. Hutten bouwen, in bomen klimmen, verstoppertje spelen of lekker naar het strand. Op het strand vond het ik heerlijk om schelpen te zoeken, vooral de mosselen waar parelmoer in zat. Prachtig vond ik dat. Door zo aandachtig te zoeken en schelpen te verzamelen, verdwenen de (nare) gedachten uit mijn hoofd.

Ik herinner me nog goed hoe fijn het was om daar tot rust te komen. Niet voor niets is het voor mij nog steeds de plek om naar terug te gaan op moeilijke momenten in mijn leven. Ik krijg weer rust in mijn hoofd en voel daardoor weer de verbinding met wat ik diep van binnen voel. Het geeft ruimte om antwoorden en oplossingen te vinden op de vraagstukken in mijn leven.

Juist op het strand aan zee kom je makkelijker tot rust omdat je daar dichter bij de natuur staat. Door de wind en het geluid van de golven waaien al je piekergedachten snel uit je hoofd. Laat die eindeloze maalstroom van sombere gedachten weg waaien door de wind. Het zijn maar gedachten die onophoudelijk komen en gaan. Hoe meer aandacht je eraan geeft, hoe groter de issue wordt.

Hoe fijn zou het zijn om die piekergedachten eens achter je te laten en rust in je hoofd te krijgen.

Boek een gratis kennismaking: Contact

#strandcoaching #strandcoachingmethond #natuurcoaching #wandelcoach #natuurcoach #strandcoach #coachhond #spiegelcoaching #systemischcoachen

 

Lees meer »

#Last van overprikkeling?

Herken jij dit?

  • Je bent binnen aan het werk en moet je goed concentreren omdat het een lastig klus is. Plotseling wordt de rust verstoord doordat buiten een buurman met een bladblazer zijn tuin gaat schoonmaken. Je probeert het geluid te negeren maar dat lukt niet. Het geluid is keihard en je kunt je niet meer concentreren. Je wordt gewoon overspoeld door de herrie en je kunt je werk niet meer doen.
  • Je hebt afgesproken met een vriendin en als je bij haar binnenkomt voel je spanning. Het hangt in de lucht en je voelt het gelijk. Je vriendin hoeft niet eens te vertellen wat er aan de hand is want je weet al dat er iets mis is. Ze doet haar best om niets te laten merken maar ze is duidelijk niet in een goed humeur. Je wilt er niet gelijk naar vragen maar het voelt heel ongemakkelijk voor je en je vraagt af of je iets verkeerds heb gedaan. De spanning in de lucht is om te snijden en je hebt er echt last van.
  • Je hebt een feestje en je weet dat het er veel mensen zullen komen. Als je binnen komt, lijkt het alsof iedereen je aanstaart en je voelt je ongemakkelijk. De muziek staat hard aan en de mensen proberen boven de muziek uit een gesprek met elkaar te voeren. Je weet niet zo goed wat je moet doen en hoe je een gesprek moet beginnen. Als je een bekende ziet en erbij gaat staat, word je niet echt in het gesprek betrokken. Dan gaat het licht uit en worden er fel knipperde discolichten aangezet. De felle lichtflitsen doen zeer aan je ogen. De harde muziek, de lichtflitsen en zoveel mensen om je heen; het zijn teveel prikkels. Je kunt het niet aan en gaat naar huis.

Dit zijn een aantal situaties die hoog gevoelige mensen wel herkennen. Je ervaart (harde) geluiden, negatieve sferen/stemmingen en felle lichten extremer dan anderen en hebt daar veel last van. Je voelt je overprikkeld en hebt tijd nodig om ervan te herstellen. Het beste werkt dan dat je je terugtrekt en in rust en stilte de last van overprikkeling verwerkt.

Wil beter omgaan met de last van overprikkeling en daardoor meer rust en balans in je leven ervaren? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismaking: info@lekkerwerkenmethsp.nl

#overprikkeling #hooggevoeligheid #prikkels #overprikkeld #rustenbalans

Lees meer »

#MOET jij ook altijd zoveel?

Heb jij ook zo'n stem in je hoofd die de hele dag zegt wat je 'moet' doen. Ik heb eigenlijk een hekel aan dat woord 'moeten' en wordt er een beetje dwars van. Ik 'moet' helemaal niks!

Toch heb ik me heel lang laten opjagen door die stem in mijn hoofd en had totaal geen rust meer. Als ik even ging zitten, sprong ik na 3 seconde weer op om weer wat te gaan doen omdat die stem telkens een nieuwe klus bedacht. 

Zelfs 's nacht hield die stem in mijn hoofd me wakker waardoor ik ging piekeren wat ik de volgende dag allemaal 'moest' doen.

Door te luisteren naar die stem had ik nooit rust. Maar weet je, je hoofd een goede bediende (voor uitvoeren van taken) maar een slechte raadgever. 

Gelukkig ligt de tijd achter mij dat ik luister naar die stem in mijn hoofd. Mijn hoofd, hart en buik zijn weer in verbinding met elkaar en ik leef mijn leven naar mijn wensen en verlangens en niet naar de verwachtingen van anderen.

Wil jij dat ook? Boek dan nu een gratis kennismaking:  Contact

#moet #moeten" #steminjehoofd #verwachtingvananderen #piekeren #eigenleven

Lees meer »

#Ben jij een hoog sensitief persoon?

Ben jij een hoog sensitief persoon? 

Vraag jij je wel eens af waarom jij anders reageert op alledaagse situaties dan anderen? Vinden ze je dan een aansteller of overdrijver? Merk je dat anderen je daarom veroordelen? Voel je je daardoor ook niet-gezien en vaak eenzaam?

Herken jij dit?

Vermijden van drukke omgevingen

Geluiden, harde muziek of sterke stimulansen probeer je te vermijden. Als je teveel prikkels krijgt of teveel tegelijk doet, “draai” je door. Door geuren, geluiden of onderbrekingen raak je uit balans en ga je je irriteren. Mensen in je omgeving begrijpen jou irritatie niet en gaan zich aan jou irriteren en dat geeft je een ongemakkelijk gevoel.

(Werk)druk

  • Als je meer taken moet doen voel je onder druk gezet. Je wilt je het liefst op 1 taak concentreren en die dan zo goed mogelijk doen. Je bent creatief en ziet snel waar het probleem ligt en hoe je dat moet oplossen.
  • In een rustige omgeving waar je alleen kunt werken, presteer je het beste. Als dat niet het geval is, raak je snel gestrest en ben je niet meer in staat om productief of effectief te zijn.
  • Is er sprake van veel lawaai in je omgeving en worden er allerlei vragen aan je gesteld, blokkeer je en reageer je geïrriteerd en ben je moeilijk in de omgang met anderen.

Je neemt dingen persoonlijk op

Ervaringen of dingen die tegen je gezegd worden, neem je persoonlijk op door je empathisch vermogen. Op sociale onrechtmatigheden of onrechtvaardig gedrag reageer je sterk. Je richt je op details en het analyseren van non-verbale communicatie. Dat zegt vaak meer dan woorden. Daardoor weet je vaak wie te vertrouwen is of niet. Anderen storen zich daaraan en proberen het af te zwakken door te zeggen “het niet persoonlijk te bedoelen” maar daar trap jij niet in.

Rust en tijd voor jezelf nodig

In tegenstelling tot veel mensen kun je prima alleen zijn en zoek je juist de eenzaamheid op. Je hebt regelmatig momenten van rust nodig zodat je niet meer beïnvloed wordt door je omgeving. Mensen in je omgeving begrijpen vaak niet dat je een uitnodiging afslaat of even niet bereikbaar bent. Het is niet dat je geen tijd met ze wilt door brengen maar hebt meer tijd met jezelf nodig.

Wil jij meer weten over hoog gevoeligheid, mail mij voor een gratis kennismakingsgesprek: info@lekkerwerkenmethsp.nl

Lees meer »

Van mij mag de radio uit tijdens mijn werk!

Gelukkig staat de radio weer wat zachter. Mijn collega's hebben ingegrepen en de radio wordt naar een volume gedraaid dat voor de gemiddelde collega goed te doen is tijdens het werk. Die nieuwe collega wilde hem nog harder maar dat was iedereen kennelijk te gortig. En ik ben zoals gewoonlijk degene die het over de top wil die wil eigenlijk helemaal geen radio.

En ik weet zeker dat je dat herkent want een radio tijdens je werk is extra prikkels; verhalen die in je oor worden getoeterd; dj’s die er tussen door praten dat kunnen jij en ik helemaal niet hebben tijdens het werk. Sinds ik weet dat ik hooggevoelig ben, accepteer ik dat ook van mezelf. Zodanig dat ik niet eens meer werk in de ruimte waar die radio aan staat en dat klinkt jou waarschijnlijk als muziek in de oren 😊 in je vrije tijd πŸ˜‰ niet in je werk.

Maar het is echt waar, sinds ik weet dat ik hooggevoelig ben en mijn HSP-’eisen’ bij mijn werkgever heb kunnen neerleggen, heb ik een eigen kamer. Heb ik een eigen plek waar ik de deur dicht kan doen en met dit volume hoor ik de radio dan ook niet meer. Mijn eigen bubbel waarin ik me heerlijk kan concentreren op mijn werk. Hetzelfde werk wat ik ooit deed in zo’n gehorige ruimte waar ik helemaal gek werd en het werk nauwelijks af kreeg.  En nu? Deur dicht, lekker doorstomen en de kwaliteit van mijn werk is beter en vooral ik heb zoveel energie over die ik voorheen kwijt was met het blokken van al dat geluid. Met het managen van mijn eigen irritatie over alles wat collega's zeiden wat er nog meer was.

En de situatie die ik heb is niet persé voor jou ook mogelijk. Hangt natuurlijk ook af van je baas en ik heb een goeie. Maar ik weet 100% zeker dat je een heel eind in de richting kunt komen met anders er zelf in staan, dat is ook wat ik gedaan heb. En op een andere manier aangeven wat jij dan nodig hebt. Maar daarvoor moet je eerst weten wat jouw HSP nou allemaal teweeg brengt. Dat het niet stom, overgevoelig en zeurderig is dat jij die radio niet kunt hebben maar dat dat gewoon is wie je bent. En dat dat in de weg staat van het leven van jouw kwaliteiten en als je dat wel doet heeft de werkgever daar natuurlijk ook baat bij.

Als je nu denkt, ooh doe mij een omgeving waar de radio niet alleen zachter staat maar gewoon helemaal uit is. Doe mij een werkdag zoals die van jou, Caren. Neem dan even contact op. Ik weet hoe ik het voor elkaar gebokst heb, maar ik weet ook wat jij te doen hebt om het in jouw leven ook mogelijk te maken. En ik weet zeker, daar ben jij wel nieuwsgierig naar toch?  Zullen we koffie doen? Ik ben gek op koffie, jij ook?